Hoogteportalen en slagbomen

Verkeer selectief toegang bieden? Geen enkel probleem met de hoogteportalen en slagbomen van VIOSS! We hebben jarenlange ervaring in het begrenzen van werkvakken. Doorrijhoogtes en –breedtes kunnen we tot op de centimeter nauwkeurig voor u bepalen, vastleggen én nameten.

Tijdens werkzaamheden aan bruggen of viaducten is er vaak een beperkte doorrijhoogte van toepassing. Om te voorkomen dat een voertuig in het werkvak schade of een aanrijding veroorzaakt, kan een hoogteportaal uitkomst bieden.

Slagbomen in alle soorten

De (elektrische) slagbomen van VIOSS kunnen onder meer bediend worden door een afstandsbediening, een pasjessysteem, VECOM of Opticom, VDC of een telemelder. Onze slagbomen zijn verkrijgbaar van 3 t/m 8 meter. Ook een veiligheidslus of lichtsluis kunnen we voor u verzorgen.

V-Park

Op zoek naar een tijdelijke parkeervoorziening voor uw evenement? V-Park van VIOSS is een mobiele cloudgebaseerde totaal parkeeroplossing voor tijdelijke parkeerlocaties. Ideaal als u veel bezoekers verwacht of VIP-parking wilt aanbieden. Met V-Park van Vioss kunnen bezoekers online een parkeerplaats op een, met slagbomen, afgesloten terrein reserveren. Toegang is op basis van kenteken of QR-code en maakt dat men zonder opstoppingen snel de auto kan parkeren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op. Voor meer informatie kunt u de factsheets downloaden.

Hoogteportalen van VIOSS

• Selectieve toegang van verkeer
• Maximale doorrijhoogte van 5 meter; breedte van 15 meter
• Uitgevoerd met of zonder kunststofkettingen
• Plaatsing op betonblokken (wel of niet ingegraven)
• Leverbaar met hoogtesensoren en/of waarschuwingslichten