VIOSS regelt het

Ontregeling bij (weg)werkzaamheden. Dat wilt u te allen tijde voorkomen. Met de betrouwbare verkeersregelinstallaties (VRI’s) van VIOSS kiest u voor veiligheid. Al onze systemen zijn gecertificeerd voor de Nederlandse markt en worden voor plaatsing autonoom getest op storingsbewaking en conflicten.

Ook op andere fronten voldoen onze installaties aan strikte regels. De zwart-witte aluminium masten zijn conform NEN3322 en kunnen worden ingegraven of op een betonvoet geplaatst. Standaard wordt er gebruik gemaakt van 42V LED II.

Uitgebreid getest

De installaties worden zorgvuldig gepositioneerd, gemonteerd en getest op de juiste aansluiting, richting en correcte kleursturing (SAT). Desgewenst kunt u de gekozen configuratie(s) op ons hoofdkantoor aftesten (FAT). Ook is het mogelijk de installatie via een beveiligde VPN-verbinding (via GPRS/UMTS) te bereiken of te koppelen aan uw beheercentrale.

Benieuwd naar onze (lease)mogelijkheden en tarieven? Neem contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ook een van onze factsheets downloaden.

Verkeersregelinstallaties van VIOSS

• Verkeersregelautomaten van diverse fabrikanten
• Ook lease is mogelijk
• Selectieve detectie (o.a. Vecom, Opticom en KAR units)
• Voertuigdetectie (radar, infrarood, video)
• Autonome bewakingstest op storingen en conflicten